Jako každý měsíc vám i nyní přináším report, jak v srpnu obchodoval můj automatický obchodní systém.

Celý srpen se americké akciové trhy pohybovaly líně do strany v jasně daném kanále. Americký akciový trh reprezentuje hlavní akciový index SP500. Tento za měsíc srpen téměř nepohnul. Jeho vývoj vidíte na následujícím grafu.

sc

 

Daný automatický obchodní systém obchoduje do trendu. Má tedy rád, když trhy trendují a dělají korekce. Tento charakter trhu tedy mému AOS příliš nevyhovuje. Nicméně i s takovými obdobími počítám a v těchto je potřeba, aby byl schopen systém kvalitně pracovat s rizikem.

Jakých výsledků tedy můj automatický obchodní systém AOS dosáhl?

Celkem bylo exekuováno 18 obchodů. Což je v rámci mého systému nadprůměr. Akcie, které můj systém obchoduje, sice korigovaly, ale po těchto korekcích nenásledoval následný růst, který potřebuji pro dosažení profitu :-) Tento fakt dokazuje právě slabší výsledky v měsíci srpnu. 5 obchodů bylo ztrátových, což je 72% úspěšnost. Průměrná ztráta byla 0,6%. Nejvyšší propad kapitálu za měsíc srpen byl 2%, přičemž ale ale ani jednou nepřišly dva ztrátové obchody za sebou. Za měsíc srpen tedy celková ztráta -1,1%.

Níže přikládám výčet všech obchodů v měsíci srpnu. Jedná se o AOS, který běží na 10000USD účtu, abyste si mohli udělat představu o konkrétních hodnotách a parametrech AOS.

Bez názvu

Pokud se chcete dozvědět více, jak technicky funguje a jakým způsobem můžete i Vy získat můj automatický obchodní systém, zavolejte mi na tel 739577051.