Níže naleznete pravidelný report za uplynulý měsíc září 2016, jak obchodoval můj automatický obchodní systém.

Jako první se podívejme na srovnání s akciovým indexem SP500. Toto srovnání zde uvádím z toho důvodu, že můj automatický obchodní systém obchoduje vybrané akcie právě z tohoto indexu, a pokud by můj automatický obchodní systém nebyl schopen překonat strategii buy and hold, nemělo by smysl jej obchodovat. Je to pro mě taková zpětná vazba, že můj automatický obchodní systém je efektivní = ziskový. Pokud dosáhnu lepších výsledků než tento index je to pro mne tedy úspěch.

V září Index SP500  pokračoval v pohybu do strany v jasně stanovené zahuštěné oblasti, kdy ztratil 0,14%.

spx

Nyní se podívejme jak si v září 2016, v tomto na obchodování těžkém období, vedl můj automatický obchodní systém.

Za toto období realizoval AOS celkem 11 obchodů s procentuální úspěšností ziskových obchodů 100%. Průměrný obchod vychází v tomto případě na 0,46%. Nejdelší obchod trval 8 dnů a nejkratší 1 den. Níže přikládám výpis všech provedených obchodů, kdy obchodní kapitál je v tomto případě 10000USD.

automaticky-obchodni-system-09_2016

Za měsíc září 2016 tedy můj automatický obchodní zisk realizoval ZISK +5,07%. Po dvou podprůměrných měsících se jedná opět o nadprůměrný.

 

automaticky-obchodni-system-vypis-092016

Pokud se chcete dozvědět více, jak technicky funguje a jakým způsobem můžete i Vy získat můj automatický obchodní systém, zavolejte mi na tel 739577051.

automaticky-obchodni-system